Datorcafe

Hej kara lasare - halsningar fran Finland!

Jag och Mia har spenderat tid hos hennes mormoder i Finland. Hon har ingen dator i sin stuga darav den samre uppdateringen. Jag tycker verkligen om det har stallet - sa har vill jag bo nar jag och Mia gifter oss.

Det ar litet pinsamt att bo med Mia dock. Vi bor i samma rum (!!!!!!!!!!) vilket kanns litet val intimt fore giftermal - tycker ni inte? Det ar svart att byta om. Vi har inte heller nagot las pa toan sa Mia rakade ga in en gang nar jag satt och sket (ursakta det fula ordvalet).

Just nu sitter jag pa ett datorcafe i centrum och skriver. Det sitter andra manniskor runt mig och ibland kanns det som om de iaktar mig nar jag skriver. Speciellt en aldre herre kollar valdigt mycket, undrar vad han gor har? Aldre manniskor ar knappast familiara med datorer och internet och sadant - han kanske aro en pedofil? Nu gav jag honom en sur blick, for att saga: Detta ar min kropp och du har ingen ratt att iakta den!

Hoppas ni lasare har ett underbart sommarlov!

(hade tankt infoga en trevlig bild men vet inte hur man gor det pa denna okanda apparat).

Bortrest!

Kära läsare,
jag har nu rest bort och kommer tyvärr inte att kunna hålla uppdateringen på topp under ungefär en vecka.
Men jag vill bara påminna er om att fortsätta vara med i tävlingen! Det blir ju mycket roligare om så många som möjligt är med!
Puss och Kram!

Tävling!

Jag satt och funderade på vad jag skulle hitta på för att göra min blogg lite roligare. Så kom jag på det! Varför inte ha en skojsig liten tävling?
Eftersom jag ännu inte lagt ut något fotografi på mig själv ännu, så finns det säkert många där ute som undrar hur jag ser ut. Därför tänkte jag att ni skulle få rita (för hand, eller i paint eller något annat ritprogram på datorn) en bild av hur ni tror att jag ser ut!

Jag kommer att lägga ut alla bilder här på bloggen samt länkar till era bloggar. Så skicka erat bidrag(+ en länk till eran blogg, om ni har någon) till min mail: karldenkristne@live.se senast den 20 juli.
Den bild som är allra mest likt mig vinner!

Tyvärr så vet jag inte om jag kommer kunna skaffa fram ett pris till er förutom en länk till eran blogg. Men man skall aldrig säga aldrig (Never say never ♥) Vi får väl se om det dyker upp något trevligt pris!


Skara sommarland

Hej läsare.
I förrigår åkte jag till Skara sommarland med min Mia Rompanen. Vi hade det ruskigt trevligt enda tills igår då vi hade åkt en vattenruschkana och låg där i vattnet och blev plötsligt påhoppade av en läsare. Vi sprang därifrån hand i hand men den galna människan sprang efter oss. Vi fick gå in i ett rum men hon ställde sig utanför och bankade så att en polis fick komma till vår undsättning. Riktigt obehagligt var det. Idag åkte vi hem och på vägen stannade vi vid en korvkiosk och åt en god korv med potatismos och äppeljuice. Usch för sån där McDonalds och Burger King, och allt vad det heter. Nu börjar det bli sent så nu ska jag gå och lägga mig och sova för i morgon ska jag ha bibelläsning med min vän från kyrkan.
Karl

Självklart tycker jag att det är hysteriskt roligt att min blogg har blivit så pass stor att folk känner igen mig när jag är ute. Men det blev lite läskigt den här gången eftersom denna läsare var spritt språngande galen.

RSS 2.0