Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

JAG VILL ATT NI ACCEPTERAR MIG! :(

Enda sen jag startade en blogg har jag fått så mycket elak kritik från er läsare. Ni förstår inte hur ledsen jag blir. Jag hade förväntingar om att bloggvärlden var en kärleksfull och respekterande värld, men tydligen hade jag fel. Jag försöker skriva inlägg om mina egna åsikter, men allt ni gör är att klanka ner på dem. Jag blir osäker i min själ och vet inte vart jag ska ta vägen. Den enda väg jag kan ta är Guds väg. Gud är den enda som förstår mig.
Varför vill ni inte acceptera mig som jag är? Jag är annorlunda från en vanlig 16åring, måste jag blir exakt som alla andra för att ni ska tycka om mig? Jag vet att jag inte är en perfekt människa, eller perfekt kristen, eller perfekt bloggare men jag gör mitt bästa! Många av er är trevliga och snälla men så kommer andra och är elaka och ljuger och trycker ner mig. Jag hoppas att ni inte menar något illa, för varför vill man skada en annan medmänniska med vilja? Varför vill ni få mig att känna mig mindre och osäkrare än jag redan är?

Det är i sådana här stunder jag verkligen förstår varför jag är kristen, för Gud är alltid vid min sida och ni kan inte ta honon ifrån mig! Han gillar mig för den jag är, jag önskar att ni iallafall kunde försöka...

Icke godtagbart! Skam!

När jag "googlade" (Vad modern och teknisk jag känner mig när jag skriver så! Om någon av er inte vet vad det betyder så skall jag förklara: Det betyder att söka på google.se eller google.com) på Gud för att få upp fina kristna bilder så kommer denna bild upp:

Denna man, eller gubbe, på bilden tror att han kan göra sin fru vackrare än gud kan! Vilken skam att tro att han kan göra en bättre skapelse än gud bara för att han har satt in två gigantiska silikonbrön på den stackars kvinnan! Sån ryggskott hon måste ha, den fagra mön. Jag tycker att det är fel att leka med Guds skapelser. Gubben kallar ju partiskt taget sig själv för Gud! Nej usch fy, vilken skam!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar

Mina mål:
- Att bli präst
- Att gå ut gymnasiet med högsta betyg
- Att äta 25 bananer på 9 minuter

Mina drömmar:
- Att bli sotare på slottet
- Att min penis växer till sig lite mer
- Att öppna en strutsfarm i Japan

Mina önskningar:
- Att bli vän med Amir Gaybloggen, han verkar vara en så trevlig prick och duktig medbloggare!
- Att jag träffar den fina mön från festen igen.
- Att ha världens roligaste födelsedagskalas.


Dag 3 - Bild på min bästa vän

Edit: Han vill inte vara min vän längre! Jag förstår inte :'( :'( :'(

Kurvor

Jag kollar inte på Jersey Whore men jag måste medge att Nicole Schnooki har en riktigt fin vuxen kvinnlig kropp. Det är precis så där som jag tycker att en riktig kvinna ska se ut. Fast om ni inte ser ut sådär så gör det ingenting. Gud älskar er alla och har skapat er av en anledning. Jag skulle gärna vilja gifta mig med en sådan kvinna en vacker dag, men dock får hon inte vara prostituerad!

Dag 2 – 10 fakta om mig

Fakta 1. När jag var liten så brukade jag leka Jesu uppståndelse med mina gosedjur. Jag hade ett kors hemma som jag brukade spika upp mina gossedjur på. Precis som Jesus så uppstod de tre dagar senare.

Fakta 2. Jag har läst hela bibeln 4 gånger.

Fakta 3. En gång smet jag in till prästens privata rum och stal nattvardsvinet och drack upp det. Detta är något jag skäms enormt över och jag har biktat mig för det. Gud har nu förlåtit mig och jag kan nu leva ett liv utan synder.

Fakta 4. Min penis är 7,8 cm i erekterat tillstånd.

Fakta 5. Jag konfirmerade mig 4 år för tidigt eftersom jag inte kunde bärga mig.

Fakta 6. 
Min favoritdel i Mean Girls är när chiuauan biter mamman aggressivt i silikonbröna.

Fakta 7. Jag har en brevvän som jag tycker om att diskutera kristendom med. Jag har inte hört av från honom på 5 år, men jag fortsätter flitigt att skriva tillbaka till honom om mina nya kristna upplevelser.

Fakta 8. Min favoritmusikal är Cats. Jesus Krist Superstar visar en felaktig sida av kristendomen.

Fakta 9. Jag har så många som 10 facebookvänner, dessa äro: 3 präster, min kusin, hans flickvän, två flickor från klassen, två slumpmässiga araber som lade till mig (känner inte dem men de verkar trevliga) och paow.

Fakta 10. Min högsta dröm är att bli helgonförklarad och träffa Jesu Kristus i himmelen.


Fy farao....

Dag 1 – En person jag vill träffa just nu.

Min mormor som jag inte har träffat på två år. Jag saknar hennes vackra, rynkiga ansikte när hon ler mot mig.
Tyvärr så bor min mormor i Sovjetunionen, men jag planerar att snart resa dit och hälsa på henne och få se hennes vackra hemland!

Något nytt om mig varje dag!

Dag 1 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 2 – 10 fakta om mig.
Dag 3 – Bild på min bästa vän.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – Typ av kvinnor jag faller för. 
Dag 9 – Min favoritårstid och varför. 
Dag 10 – En bild på vad jag hade på mig idag.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – Den mest dramatiska händelsen i mitt liv.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – Vad jag drömde i natt.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

Sånna här listor har många andra bloggare gjort och jag tyckte att det skulle vara roande att göra en sådan jag också. Hoppas ni finner den intressant!

Svar på tal!

Karl den kristne svarar: Jag tänker inte avslöja vart jag bor någon stans eftersom jag fruktar att emo-incidenten kommer att upprepas. Om jag skulle berätta för er vart mitt hem finns så skulle emosar smita in i mitt hus dagligen. Usch, hemska tanke! Gud, skydda mig från världens emosar!
Det är inte jag som är med i ÖoB reklamen. Jag förstår inte varför du tror det bara för att vi har samma namn. Jag är absolut inte lika gammal och skruttig som gubben i ÖoB reklamen.

Skam för samhället!

Mily Cyrus skämmer ut dagens unga barn!

Kolla bara på de svenska 17årignarna, t ex Amy Diamond. Hon klär sig fint och passande för en flicka i sin ålder. Men nej, Miley ska leka vuxen och trotsa guds tro. Så vågar hon kalla sig för kristen! Fy skäms!
Det här är en vanlig 17årig kvinna = naturlig och fin med barnahullet kvar!

HOPPLA HOPPLA!


Nytt besökarrekord! Jag tycker att det är helt magnifikt med ett så här stort antal beundrare. Speciellt med tanke på att jag nästan bara har ägt denna blogg i lite längre än en månad! Tack så mycket kära läsare! Gud finns vid er sida livet igenom!

Tillägg till min önskelista!

Glömde alldeles bort att skriva dessa leopardmönstrade hot pantsen till min önskelista här nedan! Jag tycker dom är riktigt festliga och jag är ändå i behov av ett par träningsbyxor till idrotten i skolan, så det är alldeles perfekt!

Önskelista del 1

1. Fred på jorden
2. Ett kors i guld (har såklart redan några stycken, men ännu ett skadar aldrig!)
3. En resa till Sovjetunionen (min mormor bor där, skulle gärna hälsa på henne)
4. En finskjorta i senapsgul nyans
5. Ett stort paket äppelmos!
6. Alla säsonger av Katja Kaj och Fetto Fett
7. En kyss av Emo Alfred
8. En fotokamera
9. Pengar till aktiviteter, daglig körsbärssaft och att lägga i kollekten
10. En lila vibrerande dildo
11. Haha jag skojade bara på tian :D Men ett par lila kalsonger skulle sitta finfint, faktiskt.
12. Pepparsprej, otäcka emos usch!
13. En korsring i silver
14. Presentkort på dressman
15. Never say never på dvd


Men om ni inte har råd så räcker eran kärlek, det är den bästa gåvan! Gud välsigna er ♥

Min födelsedag är relativt snart

12 APRIL FYLLER JAG 17 år!

Skriv in det i era kalendrar, alla. Strax skall jag publicera min önskelista :)

Katja Kaj och Fetto Fett

BARNDOMSMINNEN! ♥
Kommer ni ihåg denna underbara serie om de två vännerna Katja Kaj och Fetto Fett? Den var en liten del av min barndom, och jag hoppas att den här serien lever vidare länge. Kollade ni också på den när ni var små?

Partyt gick inte som planerat

Kära läsare!
Jag är ledsen att behöva meddela att mitt partaj inte gick på pricken som jag hade väntat mig. Jag skriver upp det som ett schema igen:

17: Jag sitter hemma med partyhatten på och en stor skål med äppelmos framdukad på bordet. Men ingen kommer.

18: Det har fortfarande inte kommit någon och jag har ätit upp halva äppelmoset. Jag bestämmer mig för att ensam leka "sätta knorren på Jesus".

19: Läggdags närmar sig och jag beger mig sorgligt till toaletten för att ta en uppfriskande avsvalkande och deprimerande dusch. När jag kommer ut ur duschen enbart bärande mina rosa silkeskalsonger så möts jag av synen av två emosar som sitter i vardagsrummet och äter min äppelmos. Jag frågar häpet vilka dom är och dom svarar att dom heter Alfred och Lars. Jag frågar om dom vill vara med och leka "Gissa bibelstycket". Det ville dom men vi hann bara leka en liten stund eftersom Alfred inte lyckades få några rätta svar så blev han ledsen och började skära sig själv i handlederna!

Jag blev helt förskräckt eftersom jag har en enorm blodfobi och erbjöd Alfred att sova över hos mig eftersom han var skadad. Lars gick hem och Alfred gick in till mitt rum medan jag borstade mina tänder. När jag kom in i mitt rum fann jag Alfred sitta där spritt språngande naken men sin penis i ett skyhögt tillstånd. Jag blev helt förskräckt och skrek åt honom att ge sig iväg! (Gud hjälpa den pojken!)

Han sade att han måste ha missförstått mina sexuella signaler. Jag kan ju inte hjälpa att min bakdel ser så fyllig ut i mina rosa silkeskalsonger(♥).

Party hos Karl

Imorgon ska jag bjuda över ett par trevliga människor på riktigt rolig fest "Karl style". Jag tycker att dagens ungdomar borde lära sig att partaja - som jag! Inte för att vara självgod, men mina fester är både roliga och lärorika och ingen blir skadad.

Såhär har jag tänkt att det skall gå till, ungefär:

17: Gästerna kommer. Jag bjuder självklart på god saft och godis. Vi konverserar om trevliga ämnen.

18: Leka gissa bibelstycket! Min favoritlek, så skojsigt! Ni som inte har lekt det tidigare måste försöka - ni kommer inte att ångra er! En person berättar en kort händelse så skall man gissa vart i bibeln det händer. Mycket bättre än sanning eller konka, enligt min mening.

19: Se en trevlig film som jag ska hyra, men har inte valt film än (tips?). Under filmens gång bjuder jag på äppelmos.

20.30: Filmen är slut och det är snart dags för gästerna att gå hem, den sista tiden spenderas med vild dans! Har gjort en "mixtape" med modern musik som jag tror att alla kommer att tycka om (okej då, en och annan psalm slank in här och var...).

Sen är det slut och jag får städa borsta tänderna be kvällsbön och lägga mig till sängs. Jag önskar att jag kunde bjuda alla er älskade läsare! ♥Kossor

Kära läsare,
Jag tycker att kor är fina djur, jag. De är vackra och jag tycker att indier gör ett bra arbete med dem. Att säga att kor är heliga är naivt, men pyttelite rätt har de för gud är överallt i allt och på så sätt är alla guds skapelser heliga!
Ointressant inlägg, men jag är upptagen med att planera ett litet party som jag ska ha imorgon! Jag berättar mer snart. Snart är det dags för lunch, tack gud för att du skänker mat till mina medbloggare och läsare!

Tack för tipset

Postat av: Pernilla

jag tycker du ska ringa och bjuda med henne till kyrkan på söndag. sjunger hon med i psalmerna så är hon ett kap!

2011-03-15 @ 18:55:01 
URL: http://chibichibimoon.blogg.se/
Vilken fenomenal idé! Tänk att jag inte tänkte på det själv? Nu ska jag skicka iväg ett textmeddelande till henne. Anledningen till att jag inte ringer är att det är sent, vill inte råka väcka henne...

Jag blir så glad när ni läsare är hjälpsamma och trevliga :). Några otrevliga typer tittade in här förra veckan men nu verkar de ha lugnat ner sig. Ni får ursäkta, men jag är ändå relativt ny i bloggatmosfären.
Idag har jag pluggat matte. Intressant men jag har tankarna på annat håll...
Kolla vilken vacker kyrka! Bild lånad ifrån grundsund.nu.

I fredagens natt

Fredagens party var faktiskt relativt trevligt, och mor lät mig vara ute ända till klockan 22! Dock kändes nattens mörker litet för skrämmande så jag gick hemåt vid 21:30. Jag konverserade med några justa personer, drack en hel flaska cola och hade på mig min nya senapsgula skjorta. Om jag får erkänna så kände jag mig rätt så häftig!

Jag fick numret till en riktigt trevlig mö på partyt. Hon var vacker även då hon saknade byxor (något jag inte ifrågasatte då fattigdom oftast inte är ens eget fel). Det skulle vara trevligt att träffa henne igen, ta en promenad i parken eller så...men jag är nervös och vet inte hur jag ska handla. Det kan vara svårt att tro, men jag är ingen kvinnoexpert.

Så jag frågar er läsare om råd nu! Hur ska jag handla?

Ska jag ringa henne?

Fredag

Kära läsare,

Idag är veckoslutet nära och alla är extalterade. Min kusin har inbjudit mig på partaj ikväll igen med jag vet icke om jag skall gå eller ej. Vad tycker ni kära bloggläsare? Jag är lite rädd att samma hemska händelse som förra gången jag var på party ska hända igen. Men samtidigt känns det bra att någon ansvarig som jag skall vara där ifall ungarna behöver tas hand om. För att lära dem en läxa om hur ett riktigt partaj skall vara så planerar jag att anordna en kristen festlighet nästa vecka som skall symbolisera att man icke behöver alkohol för att ha det skoj.


Recept på lyckad fredagskväll ala Karl den Kristne:

Dricka och snacks

Trevligt sällskap

Musik att röra på höfterna till.

Var hälsade och ha en trevlig fredag!

Visar min uppskattning till Amir

ÅH MILDA SPARRISAR! Jag är helt till mig just nu! Kan ni gissa vilken ung manlig bloggare jag såg idag? Ja eftersom ni naturligtvis redan åskådat denna bild så tror jag att ni förstår att det var Amir. När jag såg honom blev jag alldeles exalterad! Jag försökte att samla mod för att promenera fram till honom och fråga om en kram men blygheten övertog mig.
Amirs blogg är ytterst inspirerande och roande om ni frågar mig. Det var ett rent nöje att se honom eftersom han är en av mina personliga idoler.
Nu ska jag äta äppelmos och titta på gamla episoder av "Antikrundan". Lite lyx såhär mitt i veckan!
Var välsignade!

Dikt

Denna torsdagskväll jag be
Att jag fina brön får se
jag dricka tranbärssaft ur kanna
Paow har en ståtlig panna
men gud älskar henne ändå
Jag provar systerns BH
även fast jag ej har bröst
Jesu vara till min tröst


Där fick han så han teg!


Denna kommentar efterlämnade jag på Kevin Rose's blogg. Jag tycker att han förtjänar den. Vad är det för sätt han håller på och röjer runt med. Fy farao!


En 15-årig Kevin Rose visar sina lustar öppet mot 12-åriga Micah.

Klaga inte på maten!

Jag tycker att det är så satans avskyvärt när människor klagar på maten! Som igår vid skollunchen. Jag går och tar lite fin leverpastej. Då kommer en flicka och säger:

- Usch vet du att det är gjort av lever!?
- Ja, svarar jag då.
- Men eeuuwh, säger hon, det ser ut som bajs!

Förstår ni att hon jämförde maten som gud givit oss helt gratis med avföring? Hur respektlöst är inte detta? Runt om i världen svälter guds barn och ändå klagar hon på vårt levebröd.
För att inte tala om att min klass vägrar be bordsbön!!! Jag är den enda som tackar för maten jag får. Mina vänner vill inte ens ställa sig upp och säga en tacksam ramsa :(. Jag förstår att alla inte är lika troende som jag men de kan väll i alla fall vara tacksamma och inte klaga?

Tack för mig!
skojsig bild från google

Svar på tal †

Anonym om I just has sex:
Måste bara fråga, är du seriös? Är det här en seriös blogg eller är det på skämt? I vilket falls om helst så är din blogg fruktansvärt underhållande!
Karl den kristne svarar †
Man blir ju riktigt förolämpad av en sådan här fråga! Detta är en fullt seriös blogg som jag använder för att berätta om min vardag, mode, åsikter och framförallt kristna tro. Jag vet att jag inte är perfekt. Jag har tittat på kvinnor, jag har gått på fest och jag har pratat illa om mina medbloggare. Men jag är inte någon syndare! Att kalla denna blogg för oseriös är bara en lögn. Lögnare skall straffas om de inte bekänner sina synder! Det gör mig ledsen att ni inte kan förstå allvaret i detta.
Men jag är glad att min blogg underhåller er!

Karl den kristne uuuuuuuuuuhhuhuhuhuhuhu

http://gobarbra.com/hit/new-96559f0837cc60c67a833295d97c54fc
Tryck på denna länk för att lyssna på min låt. Jag anser att den är mycket bättre än orginalet!

Evolutionstramset

Vi har studerat evolution i skolan på senaste tiden och jag blir så förbannad på allt struntprat. Det är väl självklart att människan inte är utvecklad från apor! Det är ju helt absurt! Så när vi hade prov på detta falska område och frågan "Hur skapades människan?" kom upp så skrev jag bara sanningen och berättade om Guds beslut att skapa Eva och Adam. Jag står på min tro! Välsignelse och evig lycka till alla som vågar stå för vad dom är!
En av våra påstådda ättlingar säger att han älskar min blogg!

I just has sex

Har ni hört den här låten? Jag tycker om den faktiskt, trots att språket är aningen vulgärt. Det fina i det hela är att det är en bröllopssång som två bröder har skrivit. De båda har nyligen gift sig och upplevt det magiska ögonblicket när man ger oskulden till personen man älskar och ska spendera sitt liv med. I låten uttrycker han sina känslor om hur det kändes att visa sin kärlek till sin fru!

Deras pappa medverkar också i låten. Någon kanske undrar hur en man som är afroamerikan kan ha så ljusa barn men det är inget konstigt med det. Adoption är bra för då får föreldrarlösa barn chansen till att få en familj. Var mamman är vet jag inte, kanske sitter hon och stickar strumpor till de kommande barnbarnen?

Lyssna här:

Gud välsigna denna familj!

Djävulen besöker jorden i form av en "människa"

ÅH HERRE GUD!
Finner inga ord för de plötsliga hornen som växt ut ur sångerskan Lady Gagas ansikte! Jag är i chock och kramar Bibeln♥ hårt mot mitt bröst och är livrädd, gud befria denna hemska varelse från dessa onda andar! Låt det goda segra!