Förlåt!

KÄRA VÄLSIGNADE LÄSARE!

Förlåt x 1000 att jag icke har uppdaterat! Sanningen är att.. jag har träffat en mö. Jag skall inte säga så mycket mer ännu, men jag tror verkligen att vi är menade för varandra. Det måste vara Guds vilja. Därför har jag varit upptagen, med henne♥.

Ps. Nej, självklart är det icke Ragnvor jag talar om!

Ps.2. Jag är självklart fortfarande oskuld och okysst.... okej lite småpussar kanske vi har utbytt.

Ps.3. Jag ogillar emoalfred, han har varit så dryg mot mig under hela min bloggtid och fått mig att må dåligt. Men nu har jag insett att det är personerna som älskar mig som räknas, inte de som hatar mig. Men att inte kunna förlåta är en synd så därför är detta ett medelande till dig Alfred:
Jag förlåter dig!
Facebook


Sluta upp med all vikthets!

Det är dumt att ni, dagens möer, är så påverkade av er och andras VIKT! Det är en sådan himla dum och onödig sak att spendera tid över att oroa sig för.

Varför jag Karl tycker att vikthets är dumt:
  • Gud har skapat er som ni är för en anledning.

  • Det är insidan som räknas!

  • För er överviktiga kvinnor: Det är ju finfint med kurvor! Mulliga kvinnor gillas av de flesta män, jag lovar!

  • För er underviktiga kvinnor: Vi gillar smala kvinnor också, big and small both is beautiful as long as it's natural :D

  • Att banta är inte roligt för mat är så gott.

  • Att försöka gå upp i vikt är inte heller roligt för när man äter för mycket av den goda maten så slutar den upp att vara god och tillslut så spyr man upp den. Usch fy demoner för mat som åker ut ur ens hals mot ens egen vilja.

Dag 13 – Mitt drömbröllop

Jag har ingen specifik bild i mitt huvud av hur jag vill att mitt bröllop ska vara, så länge Gud och en mö jag är förälskad i är närvarande.
Självklart vill jag gifta mig i en kristen kyrka.
En kyss fylld av kärlek och stilrena vackra kläder - Gilla!

(och nej Ragnvor, inte med dig...)

Bloggrape!

Det förra inlägget var inte skrivet av mig! Det måste vara Ragnvor som har "bloggrapat" mig, för vem annan skulle finna det lustigt att skriva att jag älskar henne? Jag hoppas att ni kära läsare förstod att det inte var jag, för visst vet ni att jag aldrig skulle börja ett inlägg med "tja" eller "tjena" och avslut med "/Karl den kristne"?!

Måhända, att hon har tagit sig in i mitt rum och skrivit det medan jag har besökt toaletten?

Jag ska allt leta upp henne och konfrontera henne!Tjaa!

Tjena alla bloggläsare!
Jag vill bara säga att jag tar tillbaka ALLTING dumt som jag har skrivit om Ragnvor. HOn är en underbar tjej och vi ska gifta oss en dag. Älskar henne.
Det vara bara det jag ville säga.
Ha en bra dag då.
/ Karl den kristne

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på

Var snälla och ställ inga frågor om detta...

Nu har Ragnvor gått för långt!

Nu har min granne Ragnvor tagit ett steg för långt. Igår kväll vid 5 plingade hon på min ytterdörr och undrade om jag ville ta en promenad med henne. Det ville jag. Jag visste inte om hennes baktankar.
Vi gick och snackade om livet och hur hon tyckte om kvarteret. När promenaden var slut och vi skulle sklijas åt för att gå hem så böjde hon sig fram och försökte kyssa mig!! Jag drog mig förfärat därifrån och gjorde vad varje förståndig man hade gjort: Jag viftade med armarna och skrek: Vik hädan, kvinna!

Min första kyss. Hon stal nästan den. Något jag sparat till någon speciell... och hon försökte så skamlöst att stjäla den! Jag borde ha anat misstankar när jag såg hennes urringade topp (jag kollade inte, men kunde inte undgå att märka att hon visade sina byst.).

Det trodde jag icke om dig, Ragnvor. Du borde vara skamsen!

Nej! Inte utan kärlek!

Har skaffat facebook!

Lägg till mig kära läsare! Heter Karl Häckner. Länk: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002344735618


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

1. Att ateister tar över världen och utrotar all religion (NEJJJJJJJJJJJJJ!!!!)

2. Att Usama bin Ladins spöke skall hämsöka mig medan jag sover.

3. Att någon blandar i droger i mitt dagliga glas körsbärssaft och jag blir beroende av dom. Jag vill icke bli en narkoman.

4. Att ingen mö vill gifta sig med mig när jag blir stor.

5. Att Emo Alfred lägger ner sin blogg.

6. Att maneter ska utveckla ben och kunna komma upp på land och ta över världen.

7. Att Sovjetunionen splittras. Stackars mormor!

8. Att våra bästa år slutar sändas på teve.

9. Att mina läsare slutar tycka om mig.

10. Att piké börjar anses som oanständig klädsel eftersom det visar upp överkroppens former för mycket. (Jag gillar att bära piké)Åh nej! Den anfaller!!!!!!!

Cha cha bloggen (varför jag ogillar valborg)

Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har varit sååå hung over sen valborg :(. Och jag tror att jag kanske har klamydia... lixom jag och mina vänner hihi hade FETT KUL men jag kommer inte ihåg ett skit för jag va så full. Drack seriöst hela 2 öl och cider omg vad cool jag är.

RSS 2.0