Senapsgul

Jag har hört att senapsgula, beiga och avföringsbruna kläder är moderna nu. Eftersom jag är en del av den modemedvetna bloggvärlden så kände jag mig självklart tvungen att ta del av denna ytterst trevliga trend.
Jag får ont i ögonen av skrikiga färger som rosa röd och blå usch, jag är glad att ungar har fått fett i huvud och börjat gilla mera jordnära nyanser! Bravo!

Jag kände mig extra sugen på en senapsgul skjorta men hittade igen killmodell så det slutade med att jag släpade hem en tjejtröja. Men med sax, nål och tråd kan allting fixas :).

Ska klippa av volangerna och eventuellt korta ner ärmarna. Kommer bli så fint med ett kors i guld till!

Vad tycker ni om den senapsgula trenden? Skriv gärna en kommentar och berätta! :)

Sportlov

Kära läsare det är första sportlovsdagen!
Jag har sprungit runt och varit glad och galen hela dagen, vet inte varför men fick ett plötsligt adrenalininfall. Jag sprang till fots till närmaste kyrkan och prisade gud och tackade för ett vackert lov och sedan ägnade jag mig åt inhandlande av kläder. Visar bild i nästa blogginlägg.

Nu känner jag mig såhär:
Puss på pannan!

Bävern är sjuk

Jag har tragiska nyheter att meddela. Som ni ser på denna bild så saknar den kände "flickidolen" hår. Det kan bara betyda en sak. Den lille stackaren har drabbats av cancer. Vi kan bara hoppas på att han klarar sig igenom detta. Jag vet att det finns många flickor där ute som ber för honom och jag tänkte faktiskt hjälpa till. Jag ska ha ett "be-party" dit alla är välkomna!
Jag måste faktiskt erkänna att jag är lite förtjust i Justin Biebers låt "Baby". Tycker den har ett vackert budskap och en härlig melodi.

Förskräcklig okunnighet!

-
Denna kommentar bevisar stort tecken på okunnighet! För det första så är Gud inte död eftersom han är en Gud, alltså är han odödlig! Vilken förskräcklig okunnighet, det är ju allmänbildning för sjutton gubbar! För det andra så skulle Gud aldrig svika sitt folk, även om han dog. Han kommer alltid att finnas hos sina troende. Därför ser jag ingen mening med att gå vidare, eftersom han fortfarande alltid kommer finnas i våra hjärtan så länge vi tror och ber.
Hoppas detta har lärt dig något unge Emmie. Må Gud vara med dig, även fast din tro är svag.

Partyt spårade ur!

Det trevliga partyt var roligt men alldelles för galet. När jag kom dit stod jag i köket och samtalade med Emil och några trevliga vänner (jag berättade för dem att jag bloggar, HEJ!) och det var intressant. Men sen gick jag till vardagsrummet och där såg jag några som låg och dreglade ner varandra i soffan och några flickor som drack öl! Fast de var under arton!

Jag vet att ungar i Sverige gillar att festa men man måste ändå följa lagen så jag gick och sa till dem på skarpen! De skrattade åt mig så jag tog deras dricka och hällde ut den, då kallade de mig för fula ord. Jag var i chocktillstånd och gick till toaletten för att be. Där, ve och fasa, satt ett helt gäng ungdomar nakna (!!!) i badkaret. Jag blev förskräckt men de verkade inte bry sig så jag tog en bild till bloggen:
Jag cencurerade såklart den unga flickans byst.

När jag hade sett till att ingen förbrukade alkohol så gick jag hem. Min mamma blev inte glad för att jag var ute så sent så nu har jag utegångsförbud i tre dagar :(. Självklart med undantag för att gå till kyrkan!

Hur har mina kära läsares fredag varit?

Mobilblogg

Just nu är jag påväg mot ett trevligt party hos min kusin Emils flickvän. Jag hade egentligen planerat att sitta hemma och läsa mina favoritstycken i gamla testamentet men Emil övertalade mig med orden "kom igen, det är ju fredag".  Så jag bestämde mig för att hänga med. Berättar hur det gick sen!

Lust

Kära läsare,
Idag när jag var påväg till 7Eleven för mitt glas dagliga körsbärssaft (usch för kaffets beska smak!) så såg jag en riktig skönhet. En riktigt vacker kvinna! Hon hade vackra kurvor och jag kunde inte låta bli att bli upphetsad över hennes feminina höfter och fylliga rumpa. Sex före äktenskapet är en synd men jag kan inte låta bli att känna lust. Jag är mänsklig, trots allt.

Jag hoppas att ni inte dömmer mig :(

Oroväckande saknad av kläder!

Jag känner mig tvungen att meddela att denna bild är riktigt oroväckande. På detta fotografi så ser ni en av mina medbloggerskor Desiree Nilsson som verkar sakna kläder.
Många av er känner säkert precis som jag medlidande för denna unga mö. Hon måste ha stora ekonomiska problem eftersom hon uppenbarligen inte har råd att köpa några plagg. Jag tänker be för denna flicka ikväll under min privata andakt och jag föreslår att ni gör detsamma.
Må Gud vara med Desiree Nilsson och skänka henne kläder!
PS (påtänkt senare). Denna ekonomiska kris verkar vara större än vad jag först trodde! Desiree har inte ens råd med att köpa riktig mat utan måste äta bitar av simpelt plast för att inte dö av en miserabel svalt!

Tänker tillbaka på helgens bussincident.....

Jag ryser när jag tänker på den hemska bussincident jag var med i. Allt fett som trycktes upp mot bussdörrarna........Fy sjutton!
Men jag är glad att jag överlevde detta. Det får mig att uppskatta livet ännu mer. Gud hade tydligen en uppgift till mig här i livet och det var därför jag fick vara kvar.
Förresten så har ju denna man förlovat sig. Själv är jag sannerligen inte ett fan av denna familj!! Han hade sex innan han var i ett äktenskap vilket är skamligt! Gud låt dem ruttna i helvetet!
Nu ska jag gå och be och ni borde göra detsamma.
Amen.

Bussincident

Kära kollegor,
Jag måste be om ursäkt för mitt ickebloggande. Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag blev fast i en buss. Mica och Kelly Rose och Kevin var på bussen (trevligt att träffa medbloggare, mycket trevligt) men när de försökte gå av så fastnade Kevin i dörren så ingen kunde komma ut. :( Det tog några dagar att borra ut oss genom sidan av bussen. Tur att det är dags för fasta snart... *host host*

Bild lånad från micah.se

Hur har ni spenderat helgen?

Svar på tal

Tess - Gay skrev: VARFÖR!?

stoppa inte din mamma upp en klädhängare i ****** så världen slapp dig!?Du är så jävla.. ja, korkad så det är rent komiskt!

1. Gud finns inte.
2. Sex utanför äktenskap äger!
2. Sex med många är roligt!
3. Homosexualitet är det nya "rätta"
4. Gud finns inte.
5. Du är patetisk
5. jag tycker personligen inte om dig
6. Gud finns inte!

SEEEEEEEEEEEEEX!

Karl den Kristne svarar:
Jag tycker att det är sorligt att ni i bloggvärlden är så dystra av er. Det märks på långa vägar att ni är i behov av guds kärlek och omtanke. Varför väljer ni att hata när ni kan älska? Jag tänkte göra en svar på tal och besvara Tessans frågor:

1. GUD FINNS! Han ser din kommentar men om du ångrar dig djupt så kommer han att förlåta dig!
2. Samlag är en aktivitet skapad av gud för att mänskligheten ska föröka sig. Sex utanför äktenskapet är en synd! Man skall vara oskuld tills man gifter sig och jag tänker följa detta till punkt och pricka!
2. (Lär dig räkna!) Så du tycker att klamydia, aids, herpes, ångest och att vara ensamstående mamma är roligt?
3. Jag har inget emot homosexuella, har redan skrivit ett inlägg om detta.
4. Du upprepar dig och har fel.
5. Gud älskar mig precis som jag är och det är det enda som spelar någon roll!
5. (Lär dig räkna kvinna!) Gud tycker personligen om alla sina barn och även dig!
6. Du upprepar dig och har fel, igen.

Jag hoppas att mitt svar inte låter otrevligt, jag vill bara ditt bästa! Kom ihåg att det är mänskligt att synda. Denna vecka vill jag se dig sittande bredvid mig i kyrkan på söndag och rena dig själ.

AMEN MÅ GUD BEVARA ER ALLA!

Varför dessa sura miner?

Jag förstår inte det här. Jag kommenterar mångas bloggar väldigt kärleksfullt och nyfiket men jag får ingen kärlek tillbaka. Varför är ni så elaka och sura när ni svarar på mina kommentarer? Det är nog ingen som älskar mig.......Förutom Gud! Och hans trogne son Jesus. Hos dem känner jag mig älskad och accepterad. Gud älskar alla sina barn. Kom ihåg det när ni känner er som mest ensamma här i denna stora värld.

Karl den Kristne svarar

Anonym: "Hej. eeh jag trodde du var kristen, gud är ju emot homosexuella!!!"

Gud älskar alla sina barn, däremot så har gud skapat oss att vara man och kvinna så att vi kan föda barn. Homosexuella är idag accepterade i Sveriges kristna kyrka, så du har fel.

Varför ifrågasätter du detta, tror du att jag är homosexuell? Jag är gillar kvinnor, deras former och deras fylliga brön!

Brööööön ♥

Fjortisar

God dag kära läsare! Jag har en fråga till alla tjejer som läser denna blogg: Varför klär ni er som små prostituerade apor? Ni täpper för era porer med orange puder, kladdar vit gegga på era läppar, har på er linnen som visar era byst som ska mata era framtida barn, har tighta jeans som framhäver eran bakdel, svarta kemikalier på ögonen, tröjor som slutar ovanför bakdelen med inga byxor på utan bara några tunna trikåer.
VARFÖR KAN NI INTE ACCEPTERA HUR GUD HAR SKAPAT ER?
Jag hittade inget fotografi på en vanlig flickan därför lägger jag upp detta foto på en uteliggare istället. Gud skänka ditt hjärta ro!

Goder morgon

Välsigna denna morgon, då morgondagen alltid är lika vacker!

Min vän Gregor informerade mig om att man ska skriva om shopping i bloggar om man vill ha följare, därför ska jag berätta vad jag inhandlade igår.


299 kr, HM.
Dessa fina kalsonger från Dressman, 99 kr.
Hur tycker ni att jag ska kombinera dessa plagg? Jag tycker att instoppade i jeans, kostymbyxor och självklart smycken med kors på till låter fint.

Dikt

Jag skrev just en dikt som jag är väldigt stolt över, hoppas att ni uppskattar den:
Jesus är så fin
om du är muslim
du på koranen tror
men du ändå i guds hjärta bor
Där finns plats för stora och små
Kissie har för liten BH
Jag heter Karl ja inte Kalle
för det rimmar ju på balle
tack och hej det var allt för mig
nu skall jag äta pastej


Som ni kanske kan gissa har jag alltid varit lite poetisk av mig. Gillar ni poesi kära läsare? Lämna gärna en liten kommentar och skriv vad ni tycker :)Skoldag

Kära läsare,
inlägg nummer 3! Jag sitter i skolan och läraren försöker att lära oss, ursäkta ordvalet, en massa skit om EVOLUTIONEN! Hur är det möjligt att jag har varit en fisk? Jag är guds skapelse, ingen fisk!!!!
Måste återgå till mitt studerande nu.

Svar på era kommentarer!

Postat av: Anja

Väkommen till bloggvärlden Kalle! :D

2011-02-07 @ 16:51:04 
URL: http://anjas.blogg.se/
Postat av: beritt

vilken trevlig ung man du verkar vara! jag har också Jesus som idol han gjorde så mycket för mänskligheten och sniglarna:) jag gillar sniglar som är blåa men det fins inte så många blåa sniglar men må gud vare med både dig och dem:) <3

du får had det bra unge man och jag ser fram emot att läsa din blogg!

2011-02-08 @ 11:29:11
Anja: Tack så mycket! Men kalla mig inte för Kalle(!!!!!!) Namnet "Kalle" påminner mig om Kalle Anka och en sådan hemsk varelse vill jag inte bli påmind om!
.
Beritt: Jag är faktiskt en riktigt trevlig ung man, om jag får säga det själv. Jesus är otrolig och jag är inte förvånad över att han även lyckats inspirera dig. Vad gäller sniglarna så vet jag inte om jag kan hålla med dig riktigt... Men Gud sade att man skall älska alla varelser så jag antar att dem också har en viktig uppgift här på jorden.

Välkomna till min blogg

Kära läsare, vad roligt att ni tittar in! Jag är riktigt exalterad över hur det blir att komma in i den så kallade "bloggvärlden". Jag hoppas att ni känner er intresserade av att läsa om mig och mitt liv. Jag förväntar mig inte att bli en riktig storbloggare men vi får väl se hur detta går. Nu tänkte jag presentera mig lite snabbt:
Namn: Karl (men ni får kalla mig guds barn om ni vill)
Religion: Kristendomen ♥
Ålder: 16 vårar
Fritidsaktiviteter: Jag utövade tidigare basket under en tid men upplevde att sporten var alldeles för våldsam för min smak.
Ursprung: Svensk med mormor från Sovjetunionen. Jag skulle gärna vilja besöka hennes land någon gång!
Favoriter
Mat: Spagetti utan någon sås tack
Präst: Kjell Hansson i Lund, underbar predikan!
Favokapitel i Bibeln♥: Johannesevangeliet 1:2
Dryck: Blåbärssaft
Film: Mean girls
Bok: Gamla testamentet♥
Färg: Himmelsblå, eftersom det påminner mig om herren där uppe.
Affär: Carlings, tycker de har stiliga karaktärsfulla plagg.
Förebild: Jesus (och Marilyn Monroe...) jag tycker att båda har genomgått mycket i sina liv.
MÅ GUD VARA MED ER ALLA!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0